Tvinleg Oy

Murtoperäntie 74
11120 RIIHIMÄKI

p. 045 1309 585
seppo.ylonen(at)tvinleg.fi

y-tunnus: 2030032-6

 

YhteydenottopyyntöLaajempi yhteydenottolomake yhteystiedot - valikosta

 

Kuvagalleria

Katso kuvia toteutuksista ja vuokrattavasta kalustosta kuvagalleriasta

Kuvagalleria mosaic

Otsikko Torbo - hiekkamärkäpuhallus

 

Märkäpuhallus on ympäristöystävällinen ja taloudellinen tapa monipuolisiin pesu- ja puhdistutarpeisiin.

Märkäpuhallustekniikassa puhallushiekan joukkoon lisätään vettä, mikä nostaa hiekan painoa. Mitä suurempi on hiekan paino, sitä suurempi on myös puhallusteho. Märkäpuhalluksen etuja kuivapuhallukseen verrattuna ovat pölyttömyys ja puhallettavan materiaalin merkittävä säästö. Säästö vaihtelee halutusta sekoitussuhteesta riippuen 30-70%:iin. Esimerkiksi siinä, missä normaali hiekkapuhallus käyttää 25 kiloa hiekkaa neliölle, Torbo käyttää hiekkaa vain noin viisi kiloa. Puhallushiekka itsessään ei ole kovin kallista, mutta sitäkin hintavampaa on käytetyn hiekan puhdistus ja poiskuljetus sekä ympäristön ja työntekijöiden suojaus pölyltä. Märkäpuhallus on 95% pölyttömämpää kuin kuivapuhallus.

Puhallusmateriaalian käytämme puhallushiekkaa tai kalkkia.

Lue lisää Torbo artikkelista tai katso www.torbo.fi

Torbo kerrostalon kalkkipuhallusKerrostalon kalkkipuhallus

MÄRKÄKALKKIPUHALLUS

Kalkilla puhallettaessa pinnat saadaan puhtaiksi pintaa rikkomatta. Kalkin käyttö puhallusmateriaalina on ainoa tapa saada puhtaaksi roiskerapattu pinta ilman mittavia jälkeen tehtäviä korjaus ja paikkaus töitä.

MÄRKÄHIEKKAPUHALLUS

Märkähiekkapuhallus säästää pintaa ja sopii lähes kaikille materiaaleille. Lähes kaikki työt ovat mahdollista suorittaa nostimelta, mikä vähentää telinekustannuksia. Tvinlegillä käytössä myös oma nostin.

     
Torbo kalkkipuhallus seinäänSeinän kalkkipuhallus Puhdas kalkkipuhallettu pinta  Puhdas kalkkipuhallettu pinta Torbo parvekkeen hiekkapuhallus  Parvekkeen hiekkapuhallus Puhdas hiekkapuhallettu pintaPuhdas hiekkapuhallettu pinta